Liga A Prahova, Etapa a VII-a. Derbi de interes la Cornu

Campionatul județean de elită oferă iubitorilor de fotbal din județ meciurile etapei a VII-a

Principalul punct de atracție al rundei este jocul de la Cornu unde sosește un adversar puternic, CSO Boldești, singura echipă cu maximum de puncte la ora disputei

Liga A Prahova, Etapa a VII-a

Vineri, Ora 17.00

Petrolul 95 Ploiești-CSO Comarnic

Dispută interesantă la baza Kiru Sport între două echipe care pot oferi un spectacol fotbalistic agreabil.

Sâmbătă Ora 11.00

CSO Vălenii de Munte-Unirea Urlați

Pare, clar, un antrenament cu public pentru trupa antrenată de Iulius Mărgărit care afișează, de fiecare dată, prestații concludente pe linia de atac.

CS Cornu-CSO Boldești

Examen de adevărată maturitate fotbalistică pentru ambele garnituri care sunt pregătite să ofere un spectacol sportiv de ținută.

CS Câmpina-Progresul Drăgănești

Prima evaluare arată, pe teren sintetic, o favorită clară în trupa gazdă. Oamenii antrenați de Daniel Toader aleargă și după primul punct extern după ce au arătat convingător până acum pe teren propriu.

Sâmbătă Ora 17.00

AFC Brebu-CSO Băicoi

”Brebeneii” se află în pierdere de turație și au ca vizitatori una dintre cele mai puternice formații din peisajul Ligii A Prahova.

Duminică Ora 11.00

Unirea Cocorăștii Colț-CS Berceni

Meci interesant la Cocorăștii Colț cu gazdele mai aproape de cerințele competiției județene.

Petrosport Tg. Vechi-CS Brazi

Un nou test important pentru echipa condusă de Gheorghe Oaie și Ciprian Barbu. Gazdele au mai toate argumentele să forțeze un succes important.

Avântul Măneciu-Voința Vărbilău

Formația antrenată de Dorinel Beznea revinea acasă după succesul de la Brazi cu dorința acontării unei alte victorii. Voința, în schimb, a obținut etapa trecută primul punct din noul sezon și merge la Măneciu cu scopul de a pune probleme gazdelor