Ca în vremurile bune. Frații Oprea împing Drăgăneștiul în zona bună a clasamentului

Progresul Drăgănești a completat startul excelent luat în acest sezon cu o victorie importantă la Câmpina

Noul proiect fotbalistic girat de finanțatorul Nicu Mărgărit, Ionuț Georgian Toma, primarul comunei Drăgănești, și antrenorul Daniel Toader i-a cuprins, din start, și pe frații Oprea. Protagoniști ai sezoanelor trecute, în tricoul echipei din Drăgănești, Ionuț și George Oprea s-au pus pe treabă, alături de alți jucători de calitate aduși în această vară la revenirea, după 5 ani, în tabăra prahoveană. Gemenii Oprea se află în grafic, după șapte etape, cu cifre excelente în tricoul Progresului. Ionuț Oprea și-a trecut déjà în cont 7 goluri și 7 pase decisive, în timp ce fratele său, George, ține aproape cu 5 reușite și alte șase pase decisive.

”Am promis, împreună, la startul campionatului, cel puțin 20 de goluri pentru Progresul în acest sezon. Cred că suntem în grafic la acest moment! Bucuria noastră este și mai mare când marcăm împotriva unor echipe puternice, așa cum a fost, etapa trecută, CS Câmpina. Nu ne oprim, clar, aici!”, a punctat golgeterul la zi al Drăgăneștiului, Ionuț Oprea.

Progresul revine, duminică, pe teren propriu, pentru o dispută atractivă cu o altă echipă puternică a campionatului, AFC Bănești Urleta.